Ouderinformatie

Openingstijden
Kinderopvang ’t Zonnetje is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Wij zijn gedurende het hele jaar geopend met uitzondering van nationale feestdagen . In de zomervakantie zijn wij 3 weken gesloten, alsook in de week tussen Kerst en Nieuwjaar.

Deze 4 weken brengen we niet in rekening.

Ruilen
Mocht het u een keer beter uitkomen om een dagdeel te ruilen dan kunt u dat met ons overleggen. Dit is voor ons geen enkel probleem als het leidster-kindratio het toelaat.

Incidentele opvang
Mocht u gebruik willen maken van incidentele opvang naast de vaste momenten waarop uw kind naar ’t Zonnetje komt, dan kan dat als het leidster-kindratio het toelaat. Overleg even met ons en dan bekijken we wat er mogelijk is.

 

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.