Kinderopvangtoeslag

Staat uw kind ingeschreven bij Kinderopvang ’t Zonnetje? Dan kunt u mogelijk een deel van de kosten voor de kinderopvang terugkrijgen van de Belastingdienst. U dient de aanvraag hiervoor binnen drie maanden na de maand waarin de kinderopvang is begonnen, bij de Belastingdienst in te dienen. Dan bent u ervan verzekerd dat u geen maand kinderopvangtoeslag misloopt. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Belastingdienst. (toeslagen.nl)

Bij de aanvraag voor kinderopvangtoeslag vraagt de Belastingdienst naar uw toetsingsinkomen. Voor het berekenen van uw toetsingsinkomen kunt u de rekenhulp van de Belastingdienst raadplegen. Ook voor het berekenen van de hoogte van uw kinderopvangtoeslag heeft de Belastingdienst een rekenhulp beschikbaar.

De rekenhulp voor het berekenen van uw toetsingsinkomen vind u op: Rekenhulp toetsingsinkomen.

De rekenhulp voor de hoogte van uw kinderopvangtoeslag is beschikbaar op: Rekenhulp berekening kinderopvangtoeslag.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.