Locatie

’t Zonnetje is een kleinschalige kinderopvang in een landelijke omgeving in Nederweert-Eind. De locatie is eenvoudig te bereiken door haar ligging nabij de A2. De accommodatie bestaat uit een vrolijke en veilige speel- en eetruimte en drie slaapgelegenheden. Uw kind kan naar hartenlust spelen in onze prachtige, uitdagende tuin met speeltoestellen, zandbak, verkeersplein en buitenbox voor baby’s. Hier kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en worden ze uitgedaagd in de sociale en motorische ontwikkeling.

Kinderboerderij

Houdt uw kind van dieren? Dat treft. In onze kleine kinderboerderij kan uw kind vriendjes worden met de geiten, schapen en paarden. Ook mogen de kinderen meehelpen de kippen en de konijnen te verzorgen.

Buiten slapen

Wat is er nou gezonder dan lekker buiten slapen tussen de vertrouwde geluiden van spelende kinderen? Dat kan uw kind in onze ‘buitendromer’, met toestemming van u als ouders. Even lekker een dutje doen in de frisse buitenlucht. De bedjes zijn afgesloten zodat de andere kinderen deze niet open kunnen maken. Ook kan ongedierte er niet bij komen. Uw kind is in de buitendromer beschermd tegen zonnestralen. Vanzelfsprekend houden onze medewerkers goed rekening met de weersomstandigheden. De buitendromer staat zo opgesteld dat de leidsters van binnenuit de kinderen kunnen zien liggen.

De buitenlucht is goed voor de kinderen. Door veel buiten te zijn zijn kinderen minder snel verkouden. Ze slapen buiten ook vaak beter en langer. Door het geluid van de natuur kunnen ze zich beter ontspannen. Ze horen de vogeltjes fluiten en de bladeren ritselen en worden daar lekker dromerig van waardoor ze rustig in slaap vallen.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.