Bedrijfshulpverlening

Er is altijd een BHV-er aanwezig op onze locatie. Met het hele team hebben we een training baby- en juniorreanimatie gevolgd waarvoor we jaarlijks een opfriscursus volgen. Kinderopvang ’t Zonnetje is in het bezit van een AED; een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Bij een ongeval, nood- of onveilige situatie is dus alle hulp binnen handbereik.

Om te controleren of ons ontruimingsplan nog functioneert doen we jaarlijks een ontruimingsoefening op onze locatie. Zo blijven we er in getraind om de kinderen en medewerkers bij ernstig en onmiddellijk gevaar te evacueren.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.