Referenties

Saskia van Goor-Everaerts
Na 6,5 jaar afscheid genomen bij ’t Zonnetje, dat is vreemd na zo’n lange tijd. In het begin konden we nog niet alle dagen die we nodig hadden terecht, omdat het helemaal vol was (dat zegt natuurlijk al hoe graag iedereen bij ’t Zonnetje wou). Wij hebben gelukkig afgewacht tot er wel plaats was en wat zijn we daar blij mee geweest! Dit is zo’n fijne plaats voor de kinderen, het is de combinatie van de perfecte locatie waar de kinderen binnen maar ook buiten een super mooi verblijf hebben met leuke speeltoestellen voor de allerkleinste en zelfs met dieren waar de kinderen ook veel door leren (naast dat ze dit natuurlijk erg leuk vinden) met de combinatie van precies de juiste mensen die er werken, ze zijn stuk voor stuk precies wat de kinderen nodig hebben. Super fijne vriendelijke mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, echt naar het kind kijken, luisteren en nog veel meer zijn en doen dan dat. Je brengt je kind vaak naar de opvang, omdat je zelf moet werken en dus geen tijd hebt maar dat gevoel hebben wij nooit gehad. Wij hadden juist het gevoel dat we ons kind erheen brachten, omdat ze het zo leuk vonden en er zoveel van geleerd hebben (ook al gingen ze natuurlijk alleen op de dagen dat we moesten werken). Je bouwt echt een band met de mensen op en de kinderen natuurlijk al helemaal dus het is vreemd en dubbel om na zo’n lange tijd afscheid te moeten nemen.


Floortje Hebben – van Laer
Na ruim 7 jaar bij ‘t Zonnetje te zijn gekomen, vorige week afscheid genomen. Fien en later ook Sjef zijn altijd met heel veel plezier naar ‘t Zonnetje gegaan.
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het meteen goed. Er heerst altijd een warme en gemoedelijke sfeer. De leidsters zijn allemaal even betrokken en lief. Er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje en het contact voelt heel vertrouwd. Het is een heel stabiel team, waardoor we op al deze jaren bijna altijd dezelfde gezichten gezien hebben. Onze kindjes hebben altijd genoten van de landelijke opzet met dieren en veel buiten spelen. Ook het slapen in de buitendromer vonden ze heerlijk. Onze kindjes hebben genoten! Wij hadden ons geen betere kinderopvang kunnen wensen!


Door: Tom en Anouk Kierkels
Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.


Door: Lianne Strijbos
Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen bij ’t Zonnetje! De manier waarop jullie omgaan met de kindjes is super. Rustig, duidelijk en met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling. Suze is altijd graag gegaan en kijkt er nu al naar uit om haar broertje straks te brengen en op te halen. Bovendien is het erg prettig dat het team van ’t Zonnetje al jaren hetzelfde is en de gezichten dus allemaal bekend zijn. Ook in de coronaperiode kregen we allerlei leuke video’s, verhaaltjes en informatie toegestuurd. Kortom: wij zijn erg te spreken over deze opvang en zien jullie in 2022 weer!


Door: Helma Smolenaars – Janssen
Na 7 jaar wekelijks een keer naar ’t Zonnetje, was het gisteren echt de allerlaatste keer dat we een van onze kindjes bij ’t Zonnetje opgehaald hebben. Beide hebben enorm genoten van het tijd bij ’t Zonnetje. Een geweldig kinderdagverblijf, genoeg ruimte voor buiten spelen, tussen en met de dieren. Een stabiel team van leidsters die altijd even tijd maken voor een praatje. Dat geeft de ouders vertrouwen! Ga zo door!


Door: Kim Bruijnaers – Frenken
Wij hebben onze kinderen 6 jaar lang met veel vertrouwen en plezier naar ’t Zonnetje gebracht! Er was altijd aandacht voor hoe het met ze ging. Fijn was het dat ze steeds dezelfde leidsters hadden en als er een keer vervanging nodig was, dat meestal ook een bekend gezicht was. Veel plezier hebben ze gehad in het buitenspelen en het kijken naar de dieren. Ook de aandacht die besteed werd aan thema’s was leuk. Ze hebben heel wat knutselwerken gemaakt! Suus en Stijn zijn altijd met heel veel plezier gegaan.


Door: Karin de Leeuw
Nog een paar dagen en dan zit voor Meike de (bijna) 4 jaar bij ’t Zonnetje er weer op 🙁 De 2e van ons gezin die deze geweldige opvang verlaat. Gelukkig zit onze 3e er nog een paar jaar! Wat is het een geweldige plaats voor de kinderen! Binnen en buiten, overal is alles even netjes en schoon. Er is aandacht voor alles en iedereen! Een super fijne basis. Onze kinderen gaan allemaal 2 volle dagen per week. Ze leren er zo veel leuke dingen.

Alles verloopt volgens een bepaald dagritme wat voor de kinderen erg fijn is. Van de leiding en andere kinderen leren ze samen op een hele leuke manier! Team ’t Zonnetje; GA ZO DOOR! Jullie doen het echt geweldig! Veel liefs, Karin


Door: Sandra Coenen-Raemakers
Afgelopen maandag had Jez zijn laatste dag bij het Zonnetje. Wat heeft hij een fijne tijd gehad. Iedere maandag stond hij trappelend voor de deur om te gaan. In het begin was het afscheid voor Jez even moeilijk, maar er was altijd iemand van de begeleiding die hier oog voor had en je als ouder het vertrouwen gaf dat het goed was. Iedere keer even een berichtje of foto om nog even de bevestiging te geven dat Jez zijn verdriet over was. Voor ons als ouders ontzettend waardevol. De warme en veilige omgeving die de begeleiding samen creëert, hebben er voor gezorgd dat Jez zich snel op zijn gemak voelde. Bij het Zonnetje kon hij helemaal zichzelf zijn. Lekker buiten spelen en verzamelen van spulletjes met allerlei dieren om hem heen. Toen Jez wist dat zijn laatste dagje eraan kwam zei hij met natte oogjes, ‘mama, ik ga iedereen heel erg missen’. Conny, Marlie en Monique, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!


Door: Ankie Niessen-Peters
Vandaag was Floors laatste dag op ’t Zonnetje. Er zijn alweer 4 jaar voorbij sinds de eerste keer dat we Floor naar ’t Zonnetje gebracht hebben. 4 Jaar waarin Floor iedere keer met veel plezier gegaan is. Ze genoot van het spelen met alle kinderen van alle leeftijden. Het leren van de oudere kindjes toen ze nog klein was en later van het helpen van de kleinere kindjes en de leidsters. Ook voor ons als ouders voelde het vanaf dag 1 goed om onze dochter, en later onze dochters, naar ’t Zonnetje te brengen. Een kleinschalige groep met een vast team van ervaren leidsters die oprecht betrokken zijn. Altijd tijd voor een gesprekje hebben, een luisterend oor bieden en advies geven als we dit nodig hebben. Vandaag tijdens Floors laatste dag werd weer eens bewezen hoe erg ze het hier naar haar zin gehad heeft. Niet alleen Marlie , Monique en Conny moesten een cadeautje krijgen. Ook Annie, Miriam, Henriette en Ton wilde ze in het zonnetje zetten. Wat ben ik blij dat Lotte de komende jaren nog mag genieten van alle goede zorgen van deze prachtige groep mensen!


Door: Ellen Martens
Maandag gaat onze Peer voor het laatst naar ’t Zonnetje. En wat is hij er vanaf dag 1 graag gekomen!! Voor zowel Peer als voor ons als ouders was deze periode erg fijn. Hij heeft genoten van het spelen, knutselen en alle andere activiteiten die worden aangeboden. Vooral het buiten spelen in de mooie en grote tuin en het mogen meehelpen met het verzorgen van de dieren zijn dingen waar hij erg van heeft genoten. Zelf hebben we ons ventje altijd met een gerust hart achter gelaten. En dat is een heerlijk gevoel voor ouders. Het zegt toch genoeg dat we de vraag “wanneer mag ik weer naar het ’t Zonnetje?” zowat dagelijks hoorden!! Bij het afzetten en ophalen altijd even praatje en daar naast het heen en weer schriftje zodat je ook weet wat hij allemaal heeft “beleefd” waren dingen die voor ons erg waardevol waren. Echt alle leidsters waren even lief, zorgzaam en betrokken. Gewoon TOP!!


Door: Hanneke Daems
wat een verademing toen we na ons kennismakingsgesprek en bezoek aan ´t Zonnetje wegreden. We wisten meteen: hier gaat onze kleine meid naartoe en nergens anders, al moeten we er kilometers voor omrijden! Wat ons het meeste aanspreekt is de rust…. geen hectiek van tientallen gillende kindjes ’s ochtends waar je jouw hummeltje dan tussen moet zetten, nee één kleinschalige vertikale groep, alle aandacht en rust voor kind én ouder! Bij het brengen nog eerst een kop koffie of thee drinken en bij het ophalen altijd een kort gesprekje hoe de dag verlopen is. Ook het schriftje waar iedere keer in wordt geschreven is voor ons heel waardevol. De enorme buitenruimte is uniek waar de kindjes kunnen spelen, omgaan met de dieren én kunnen slapen. Geweldig! Maar het belangrijkste nog vind ik als moeder het enorm ervaren team. Niks ten nadele van jeugdige leiding, maar bij het Zonnetje staat een team van leidsters die moeder zijn in hart en ziel en soms nog beter zaken kunnen inschatten dan ikzelf… die jarenlange schat aan ervaring, het feit dat er altijd dezelfde leiding is waar je op kan bouwen en die je kindje ook door en door kent, dat is onbetaalbaar. Het is niet gek dat het Zonnetje in deze kritieke tijden binnen de kinderopvang voor de meeste dagen en tijden nog steeds een wachtlijst heeft… want als je er eenmaal bent geweest, wil je je kindje nergens anders meer hebben…


Door: yvonne knapen
Onze zoon Ties is ruim 2 jaar naar ’t Zonnetje geweest. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het iedereen zou aanraden! Ties heeft een fantastische tijd gehad bij jullie. Hij vond het heerlijk om buiten te spelen maar vooral om te helpen met de konijnen verzorgen, nootjes rapen etc. Ook de kringetjes waren favoriet! Wat ik zelf het meest waardevol vind is dat ieder kind wordt geaccepteerd zoals hij is. Hierdoor voelt iedereen zich goed en veilig bij ’t Zonnetje. Nogmaals bedankt voor alles! Jullie zijn toppers!


In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op