Contact

Heeft u vragen aan ’t Zonnetje? Wij beantwoorden ze graag. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@tzonnetje.info.

Kom gerust sfeer proeven!
Denkt u erover om uw kind in te schrijven bij Kinderopvang ’t Zonnetje? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Eén telefoontje en het is geregeld. Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij u een rondleiding en beantwoorden wij al uw vragen uitvoerig. Wij vinden het belangrijk dat u en uw kind een goed gevoel hebben bij ’t Zonnetje. Daarom mag u samen met uw kind enkele uurtjes kosteloos komen oefenen. Dit om al een beetje vertrouwd te raken met onze opvang. We plannen hiervoor samen een moment in.

Kinderopvang ‘t Zonnetje B.V.
Eind 10a
6034 SN Nederweert-Eind
(T) 0495-625722
(E) info@tzonnetje.info
(I) www.tzonnetje.info

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.