Monique Knapen

Hallo kinderen en ouders,

Een verhaal schrijven over mezelf, laat ik bij het begin beginnen.

Ik ben Monique, geboren in 1965 in huize Hendrix in Nederweert, mijn woonplaats waar ik de lagere school en MAVO doorlopen heb. Vervolgens mijn jarenlange droom nagevolgd door naar de KLOS te gaan en mijn papiertje binnen te halen. Aangezien de banen toen niet voor het oprapen lagen, toch maar op een andere baan gesolliciteerd, waarvoor aangenomen en daar 10 jaar gewerkt als tandartsassistente.

In de tussentijd ben ik getrouwd met Rob Knapen. Onze zoon Daan is in 1993 geboren en in 1995 zag onze dochter Maud het levenslicht.
In het tussenliggende jaar heb ik mijn pedicure-diploma gehaald en dit vak combineer ik nog steeds met de andere werkzaamheden die op mijn pad voorbij zijn gekomen.

Zingen is mijn grote hobby, van de Kristalbelletjes en zanggroep Majoraan, naar dansorkest Fun en dialectgroep Plat Wieers. waar ik na een herstart nog steeds onderdeel van uit maak.

Toen onze kinderen klein waren, heb ik als oproepkracht bij Upke Dupke gewerkt, vervolgens bij ’t Zonnetje en 9 jaar heb ik bij Bollen Modeschoenen gewerkt waar ik me met mijn schoenentik op de juiste plek bevond.

Maar het werken met kinderen bleef toch trekken en zo kwam ik terecht bij de Kerneel, waar ik de afgelopen jaren op de BSO heb gewerkt.
En dan komt er een vacature voorbij, waarbij je hart een sprongetje maakt. Weer terug bij ’t Zonnetje, hoe mooi zou dat zijn?! Gelukkig dacht Conny er hetzelfde over en was snel beklonken dat ik weer aan mocht sluiten in dit fantastische team! Ik hoop jullie, samen met jullie kind(jes), snel te ontmoeten.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.