Miriam

Ik ben Miriam, getrouwd en moeder van een dochter (1996) en twee zoons (1998). Omgaan met kinderen is altijd mijn passie geweest en ik vind het dan ook geweldig dat ik, sinds januari 2004 werkzaam ben bij ’t Zonnetje.

De gemoedelijke sfeer. Het deel uitmaken van een hecht, gezellig en enthousiast team. Het contact met ouders, die hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Maar vooral ook het zorgen voor en het genieten van de kinderen maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal!

We hebben de kinderen veel te bieden, maar krijgen er ook zoveel voor terug; blije gezichtjes, een schattig lief lachje, grappige uitspraken, een spontane knuffel… Dat geeft energie!!

Fijn ook dat ik als pedagogisch medewerker de kinderen kan volgen in de ontwikkeling vanaf het moment dat ze komen, tot ze naar de basisschool gaan. Ieder op z’n eigen manier en in zijn eigen tempo. Want ieder kind is uniek! En dat is mooi om te zien.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.