Marlie

Mijn naam is Marlie Schroën en ik werk sinds 2005 bij kinderopvang ’t Zonnetje. Daarvoor heb ik een aantal jaren bij de peuterspeelzaal in Nederweert en Budschop gewerkt. Het werken bij ’t Zonnetje geeft mij heel veel voldoening.  Het samenwerken met een goed team dat altijd klaar staat voor de kinderen, hun ouders maar ook voor collega’s zorgt ervoor dat ik er geniet van elke dag. De lach en soms de traan waarmee de kinderen

’s morgens binnenkomen maken mij er iedere keer weer van bewust dat ouders ons hun dierbaarste bezit toevertrouwen. Heel belangrijk vind ik het respect hebben voor ieder kind. We zijn allemaal anders en iedereen is goed zoals hij of zij is.

De tijd die wij aan het begin en het einde van de dag maken om een praatje te maken met de ouders zie ik als heel waardevol. Als moeder van 2 kinderen kan ik me heel goed inleven in situaties waar sommige ouders vragen over hebben. Niet alleen vragen over opvoeding of gedrag maar ook leuke herkenbare momenten die je kunt delen.

Groetjes Marlie

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.