Henriëtte

Ik ben Henriëtte Kuppens. Samen met mijn man Peter woon ik in Ospel en wij hebben 3 kinderen. Onze dochter is een speciale meid met een meervoudige beperking. Daardoor heeft ze extra zorg nodig en zodoende ben ik dus mantelzorger. Oók ik moet de zorg vaak uit handen geven. Door deze ervaring begrijp ik heel goed dat dit voor jonge ouders niet altijd makkelijk is. Ik vind het daarom belangrijk om rekening te houden met hun behoeften en gevoelens.

Sinds april 2004 werk ik bij ’t Zonnetje. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Het is een hele prettige werkomgeving en ik heb supercollega’s. Ik vind het ontzettend leuk om te werken met zoveel verschillende kinderen, ieder met hun eigen persoonlijkheid en ontwikkeling.

Dat maakt dit werk zo boeiend!

Groetjes Henriëtte

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.