Conny

Mijn naam is Conny Kessels, getrouwd met Ton, we hebben 2 kinderen. Ik ben sinds 2002 eigenaresse van Kinderopvang ’t Zonnetje.

Ik hou mij onder andere bezig met de administratie en organisatie. Doordat ik zelf ook alle dagen in de groep werk ken ik alle kinderen en kan ik genieten van hun blije gezichtjes en van het plezier waarmee onze medewerkers de kinderen verzorgen en begeleiden in hun ontwikkeling. De meerwaarde van het dagelijkse contact met de ouders is de vertrouwensband die ontstaat en de intensieve onderlinge afstemming; wat verwachten de ouders van ons en welke mogelijkheden zijn er om elk kind díe opvang te bieden die bij het kind en de ouders past? Samen met de ouders zorgen we ervoor dat het kind zich thuis voelt. Deze prettige manier van werken en de hoge kwaliteit die we bieden maken dat ik geniet van mijn werk, elke dag weer.

Groetjes Conny

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.