Annie

Mijn naam is Annie van Diepen. Vanaf 2005 werk ik bij kinderopvang ’t Zonnetje; een kleine organisatie met een vast team. Het is een  mooie locatie met een grote buiten- en binnenruimte, die rust uitstraalt. Mijn ervaring is dat binnen die rust kinderen heerlijk kunnen spelen en zichzelf kunnen zijn. Binnen de veilige structuur genieten de kinderen van de dagelijks terugkomende activiteiten. Zelf geniet ik dan ook van de kleine blije snoetjes, als ze bijvoorbeeld aandachtig naar een verhaaltje luisteren, buiten de konijntjes bewonderen of fijn aan het spelen zijn.

Hiervoor heb ik bij de peuterspeelzaal in Ospel gewerkt en bij het epileptiecentrum Kempenhaeghe. Ik vind het heerlijk om kinderen te verzorgen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Bij kinderopvang ‘t Zonnetje zijn de lijnen kort doordat het een kleine organisatie is (kind-ouders-team). Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen die ieder met hun partner samenwonen. Samen met mijn man heb ik de zorg voor mijn neef die bij ons woont, waarvan beide ouders zijn overleden.

In verwachting?

Lees dan snel verder

Onze locatie in beeld

Bekijk de presentatie

Papa's en mama's vertellen

Bekijk de reacties

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Neem contact op

Wat zeggen andere ouders

Tom en Anouk Kierkels

Ook wij zijn vandaag voor de laatste keer bij het zonnetje geweest. Onze dochter en zoon hebben een hele fijne tijd gehad, en wij dus ook. We hebben ze nooit met een vervelend gevoel achter gelaten. Er is een gezellige sfeer op de groep, kindjes van alle leeftijden spelen met elkaar en helpen elkaar. Ze kwamen moe maar gelukkig nog steeds gezellig thuis na een dag binnen en buiten spelen bij het zonnetje. De leidsters zorgen met alle liefde voor de kinderen, dat merk je aan alles.